Skip to content

September Hair&Living

September Hair&Living

Haarsalon & woonwinkel in het oudste straatje van Zaandam

Welkom bij onze unieke haarsalon en woonwinkel gelegen in het hart van Zaandam. Het oudste straatje van de stad, waar de geschiedenis en moderniteit samenkomen, is de perfecte locatie die onze inrichting vertegenwoordigt. Als officiële verkoper van Kevin Murphy-producten zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige service en kwaliteit. Onze experts op het gebied van haar- en interieurontwerp werken nauw samen om een ​​sfeer en ervaring te creëren die u nergens anders kunt vinden.

Kevin Murphy-ervaring

We begrijpen dat haarverzorging persoonlijk is en daarom werken we met de hoogwaardige producten van Kevin Murphy om uw unieke stijl te benadrukken. Wij hebben jarenlange ervaring en werken met de nieuwste trends op het gebied van haarstyling. Bij ons krijgt u de behandeling die u verdient en wordt er alleen gewerkt met producten van hoge kwaliteit waardoor uw haar na iedere behandeling weer gezond en glanzend is.

Woonwinkel

Naast onze haarsalon bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan woonartikelen en accessoires. Onze alsmaar evoluerende collectie varieert van handgemaakte servies tot een verscheidenheid aan moderne woonaccessoires om uw huis of bedrijf de ultieme uitstraling te geven. Wij helpen u graag bij het vinden van uw perfecte stuk voor uw specifieke behoeften.

Wat we u bieden

Bij ons krijgt u niet alleen een knipbeurt of nieuw meubelstuk, maar wij bieden ook zorg voor persoonlijke levensstijl en welzijn. Onze omgeving is zo ontworpen dat deze stress en spanning vermindert, waardoor u gemakkelijk kunt ontspannen en zich op uw gemak voelt. Wilt u even uit de drukte stappen en tot rust komen? Boek dan onze ontspannende hoofdmassage.

We willen dat u ons ervaart op de manier hoe wij onszelf inzetten om u te voorzien van een unieke ervaring die u nergens anders kunt vinden. Onze salon- winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Aarzel niet om langs te komen en te genieten van een heerlijke sfeer die wij creëren in ons kleine stukje Zaandam.

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

Liefs September

Back To Top