Skip to content

Gehad met die hoge gasprijzen?

Heb jij het ook gehad met die hoge gasprijzen?

En ben jij ook al naar het kijken naar alternatieven? het verduurzamen van je woning is een dure en niet altijd haalbare klus. Een mooie alternatief om je verwarming een graadje kouder te zetten, is gebruik maken van de heerlijke Plaids van BY-BOO. Deze items voelen warm en zacht aan en zijn ook nog eens een blikvanger voor bij jou op de bank. Wij hebben ze dan ook in verschillende kleuren dus voor ieder wat wils.

Nog meer tips om je energierekening te verlagen?

Zijn Kaarsen, ze geven stiekem toch wat warmte. De verwarming gaat echt vanzelf een stukje minder hard werken om je huis te verwarmen. Ook geven ze wat licht af zodat je misschien toch een lampje minder aanzet. Daarnaast staat het ook nog eens heel gezellig in huis en geeft het een leuke sfeer. en dat is toch wel prettig met de donkere winterdagen. Wat wil je nog meer?

 Wij hebben dan ook leuke kaarsen van RUSTIKLYS en deze kaarsen zijn anders dan andere. En maakt van elke kaars een object. Het elegante en simpele design zorgt ervoor dat het zal opvallen in elke ruimte. We hebben ze dan ook in verschillende kleuren. 

 

Kom gerust een keertje langs in het oudste straatje van Zaandam om onze items te bewonderen met een heerlijk kop koffie of thee.

 

Liefs September

 

Back To Top