Skip to content

De perfecte BLOW.DRY look.

  • News

De perfecte BLOW.DRY look

”Als je haar maar goed zit” is niet voor niks een gezegde,  want een goede coupe kan een boel voor je zelfvertrouwen doen.

Je haar föhnen met de aller beste Föhn of een Hittetool in je haar zetten zonder een Heat prodection te gebruiken, is zoiets als vloeken in de kerk. Gelukkig is het ook helemaal niet nodig.

Kevin Murphy heeft namelijk iets nieuws ontwikkeld. De BLOW.DRY WASH en BLOW.DRY RINSE.

Creëer, behoud en beschermd de perfecte BLOW-DRY look

Een shampoo en conditioner die het haar herstellen, voeden hydrateren en beschermen tegen haarbreuk en hitte voor een LONGLASTING blow-dry! De BLOW.DRY WASH en RINSE moeten in combinatie met een van de BLOW.DRY sprays worden gebruikt. Zo creëer je keer op keer de perfecte longlasting look! BLOW.DRY is specifiek ontworpen om gestyled haar te beschermen en bevat verschillende heilzame ingrediënten.

BLOW.DRY WASH

Een sulvaatvrije herstellende en voedende shampoo die hydrateert. Door de ingrediënten, zoals gehydrolyseerd erwteneiwit en houtschors complex, wordt het haar versterkt en beschermt het tegen haarbreuk met extra bescherming tegen hittebeschadiging.

HOW TO USE WASH: Aanbrengen op nat haar en inmasseren in het haar en hoofdhuid en uitspoelen. Voor het beste resultaat stylen met een van de BLOW.DRY sprays! ✨

BLOW.DRY RINSE

Een herstellende en voedende conditioner die beschermt tegen kleurverlies en omgevingsinvloeden. Dankzij de anti-breuk technologie wordt het haar gevoed en beschermd, met extra bescherming tegen hitte schade.

HOW TO USE RINSE: Aanbrengen op net gewassen haar, 1-2 minuten laten inwerken en uitspoelen. Voor het beste resultaat stylen met een stylingproduct van de BLOW.DRY-lijn naar keuze.

Nog even de belangrijkste kenmerken en voordelen op een rij:

Voedt en hydrateert
Versterkt
Beschermt tegen hitte
Kleurbehoud
Smoothing
Veilig voor dagelijks gebruik
Veilig voor gekleurd haar

 

Back To Top