Skip to content

Balayage & K18 Verzorging

  • News

Balayage is een Frans woord dat letterlijk vertaald “vegen” betekent. Dat is ook precies wat er wordt gedaan bij het zetten van een Balayage, er worden vegen met kleuring of blondering in het haar aangebracht in de vorm van een V. 

 

Heb jij kort, lang, stijl, krullend, blond, bruin of zwart haar deze techniek kan op elk soort haarstijl. Het is een freehand techniek waardoor je een mooie sunkissed effect krijgt.
Voordelen van het zetten van een Balayage:
De veeg wordt lager ingezet dan highlights, dus niet vanaf de hoofdhuid. Hierdoor heb je nauwelijks uitgroei.
Afhankelijk van hoe jij jouw haar verzorgd en de kleur mooi blijft hoef je een balayage maar om de 3-4 maanden te laten bijhouden.
Maar waar wij het graag willen over hebben is hoe houd je een Balayage mooi.
Het (ont)kleuren van je haar zorgt ervoor dat je haar uitdroogt en kwetsbaar wordt. Daarom gebruiken wij voor en tijdens de behandeling K18, K18 is een haircare merk met gepatenteerde haartechnologie waarvan klinisch is bewezen dat het schade aan het haar, veroorzaakt door chemische services, thermische styling, mechanische styling en schade door milieueffecten, ongedaan maakt.
Wij hebben gemerkt dat K18 het haar herstelt, soepel maakt en zijdezacht gevoel geeft. Ook voelt en oogt het haar sterker en gezonder na een behandeling met K18.
Je heb ook een K18mask voor thuis wat super eenvoudig is. En geen hele lijn voor nodig heb.
Daarbij werkt K18 ook nog eens supersnel en efficiënt. Het product heeft enkele minuten (4) nodig om het haar te herstellen. Je hebt daarbij heel weinig product nodig. En ook niet onaardig; je hoeft het niet uit te wassen!
Dit maakt het toch wel een uniek product waar je zeker eens kennis mee zou moeten maken. En heb jij nog meer vragen neem dan gerust contact met ons op!

 

K18 is:

✔️ Vegan
✔️ Bevat geen sulfaten en parabenen
✔️ Siliconenvrij
✔️ Niet getest op dieren

Back To Top