Skip to content

KEVIN.MURPHY

 

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Zij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

By KEVIN.MURPHY geven zij om het milieu en erkennen wij het serieuze gevaar van klimaatverandering. Als organisatie voelen wij ons verantwoordelijk een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en onze leefomgeving. Daarom maken ze bewuste keuzes als het gaat om onze producten, ingrediënten en verpakkingen.

ECO FRIENDLY

De natuurlijke ingredienten die zij in onze haircare lijn gebruiken, worden op een andere manier verkregen die zo min mogelijk schade leveren aan het milieu. Hun kiezen in de zoektocht voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. Samen creeren zij veel afval. Zij willen hierop een verantwoorde manier mee omgaan. Al hun verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ze zitten voornamelijk in rechthoekige verpakkingen. Dit doen ze niet voor niets. Door hun producten in deze vormen te verpakken past er enerzijds meer inhoud in, anderzijds gebruik je minder materiaal

CRUELTY FREE

PETA staat voor People for Ethical Treatment of Animals en is de grootste dierenrechtenorganisatie ter wereld. De organisatie richt zich op het vaststellen en beschermen van dierenrechten. Ze komen op voor elke vorm van dierenmishandeling. PETA gaat alleen samenwerkingen aan met bedrijven die op een diervriendelijke manier produceren.

Bij KEVIN.MURPHY testen ze alleen op modellen en niet op dieren. Sinds 2011 zijn zij een PETA-approved onderneming en daar zijn ze trots op!

Wij September Hair&Living voelen ons vereerd om met deze mooie producten te mogen werken!

Back To Top