Skip to content

K18 Leave-In Repair Hair Mask is een herstellende en intensieve behandeling die je haren weer terug naar origine laten keren. Alsof je je haren nooit geverfd hebt of andere dingen waarvan je haren maar beschadigt zijn geraakt. Alsof je weer je virgin haren hebt! Dit klinkt te goed om waar te zijn, en de prijs is ook niet niks. Dat is dan ook precies de reden waarom ons team het getest heeft en dat heeft ons direct doen besluiten om het op te nemen in ons assortiment. Dus geen valse beloftes. En ja, het is echt beter dan Olaplex 3. Dit komt door de techniek waar ze 10 jaar op hebben lopen broeden! Maar first things first!

 

Belangrijkste Kenmerken:

Je wilt je (zwaar) beschadigde weer herstellen, en je wilt nu iets dat je oude, vertrouwde haren van vroeger weer teruggeven! Maar iets dat je dan ook niet zomaar kan uitwassen, het moet écht wat doen. Hieronder hebben we een lijst opgesomd met de belangrijkste kenmerken van het revolutionaire K18, check it out! Je wordt er oprecht blij van 🙂

  • Voor (zwaar) beschadigd haar
  • Het herstel je haren op PERMANENTE wijze
  • Het versterkt en verbetert de elasticiteit van je haren
  • 4 minuten leave-in
  • Verstevigt en herstelt breekbaar haar op permanent
  • Vegan
  • Kleur veilig
  • Het is niet getest op dieren
  • Vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, ftalaten, natriumchloride, kunstmatige kleuren, formaldehyde.

Hoe werkt het?

Als je haren beschadigd raken, worden de keratineketens verzwakt en breken ze. Deze keratineketens is het binnenstructuur die je haarlokken vormen. Je hebt enorm veel keratineketens, er zit namelijk in één enkele haarlok miljarden en miljarden keratineketens. Al je haren beschadigd raken door chemische behandelingen, hitte etc. wordt eigenlijk de kernstructuur van je haarlook aangetast. Gevolg hiervan is dat de elasticiteit en kracht wordt aangetast en als gevolg hier weer van verlezen je haarlok veerkracht en glans. Veerkracht en glans is waar wij het altijd over hebben dat je haren er gezond en stralende uitzien.

Nadat het team van K18 10 jaar lang getest heeft met allerlei aminozuursequenties in het hele keratinegenoom waaruit een mensenhaar bestaat, waren ze opzoek naar een bio-actief peptide die dit allemaal weer, permanent aan elkaar zou lijmen. Zodat een beschadigde haarlok weer terugbrengt naar zijn oorspronkelijke, jeugdige staat.

Deze peptide is het K18Peptide. Deze peptide gaat diepere in de binnenste lagen van het haar dan traditionele herstelbehandelingen (zoals Olaplex 3) en heeft precies de juiste maat en make-up om in die keratineketens gaan. Ze hebben het perfecte puzzelstukje gevonden die de puzzel weer compleet maakt!

Nu blijkt deze peptide een overachiever te zijn, is het gevolg van deze peptide dat als gevolg van herverbindingen ook eventuele verstoorde disulfidebindingen opnieuw worden geconformeerd. (waar Olaplex 3 om bekend staat)

Het K18Peptide maakt gebruik van biometica. Heel simpel gezegd is dat het leren van en het nabootsen van de natuurlijk. Hierdoor wordt K18-bio-actieve peptide door het haar als natuurlijk herkend. Daarnaast wordt het NIET weggespoeld door water of shampoo zoals traditionele bindmiddelen. Oftewel K18 is een echte, duurzame oplossing voor beschadigde lokken en haarlokken die breekbaar zijn.

 

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

K18 Haarmasker is zorgvuldig samengesteld, en de ingrediënten zijn dus niet zomaar toegevoegd. Het is zorgvuldig bij elkaar gezet, zodat K18 op de meest perfecte manier werkt. Daarom zetten we de ingrediënten hieronder niet helemaal apart neer. Het is namelijk de combinatie van ingrediënten die ervoor zorgen dat het product werkt zoals het werkt. Ook de juiste hoeveelheden van ieder ingrediënt zijn zorgvuldig uitgekozen. De samenwerking van de 3 alcoholingrediënten zijn juist gedoseerd zodat de K18 Peptide tot in het diepste van een haarlok kan komen.

 

Alcohol Denat in K18?

Tegenwoordig zegt iedereen van alles over ingrediënten, Alcohol Denat is er één van. Waarom hebben ze dit ingrediënt er nou ingedaan, en helemaal als tweede ingrediënt op de ingrediëntenlijst? Vragen worden gesteld zoals “Is dat niet slecht voor mijn haren?” “Waarom?! Dit moet toch juist mijn haren herstellen?” etc. Het is eigenlijk heel simpel. Alcohol Denat is BEWUST toegevoegd om je haren op te zetten, zodat hun gepatenteerde ingrediënt helemaal IN je haren kan komen zodat je haren van BINNENUIT worden hersteld. Permanent! Ja, echt. Zonder dit ingrediënt zou het niet kunnen, en niet zo effectief.

 

 

Back To Top