Skip to content

House Doctor

Een familiebedrijf dat tot leven wordt gebracht op basis van de wens om mensen te inspireren en te helpen hun eigen unieke ruimtes te creëren. Met esthetiek geworteld in de Scandinavische designtraditie, is het assortiment ontworpen. Items die het voor u gemakkelijk maken om een prachtig huis te creëren met ruimte om te wonen. door producten te ontwerpen die balans, eenvoud en authenticiteit bij mensen thuis brengen.

Bij House Doctor doen ze de dingen op hun eigen manier. Passie ligt in het kiezen van de juiste materialen, patronen en texturen en deze samen te laten komen in een stijlvol en uitgebalanceerd ontwerp. Het vermogen om te mixen in plaats van matchen is de kracht van House Doctor. Of een item nu een vleugje minimalistisch, retro of industrieel heeft, het kan worden gecombineerd. Hun visie is dat details ertoe doen en dat geldt ook voor elk product in uw huis.

Details vind je in een glazuur met blisters. In de handgemaakte patronen of in de organische en volumineuze vorm van een vaas. In plaats van onze items te laten opvallen met opvallende kleuren, proberen we elk ontwerp subtiele maar intrigerende details te geven die verrassen en verrukken. In wezen zijn ze meer dan mooie producten – ze creëren een gevoel.

Met esthetiek geworteld in de Scandinavische designtraditie, is ons assortiment ontworpen met items die het voor u gemakkelijk maken om een prachtig huis te creëren.

Back To Top