Skip to content

BLOOMINGVILLE

Scandinavische woondecoratie voor de keuken

De keuken moet een fijne plek zijn om te zijn. Versier je keuken met alles wat je hartje begeert van mooie keukenaccessoires zoals handgemaakt servies in steengoed, mooie snijplanken, serveerschalen, dienbladen, fijne potten voor opbergruimte en allerlei keukengerei. Bij Bloomingville hebben we alles voor de keuken in een stijlvol Scandinavisch design.

Keukenopslag creëert orde

Er moet ruimte zijn voor veel dingen in de keuken – alles van servies tot eten. Daarom is de keuken ook een ruimte die snel slordig kan lijken, zowel op de keukentafel als in de laden. Creëer orde met mooie keukenopslag van Bloomingville. Je kunt bijvoorbeeld potten gebruiken om noten, havermout en snacks in op te bergen voor een gemakkelijker overzicht wanneer je de cabine of lade opent.

Op de keukentafel kunt u groenten en fruit in een van onze fijne manden of kommen plaatsen. Ook kunt u een mooi arrangement maken met olie en kruiden in een van onze stijlvolle dienbladen. Ook ligt het voor de hand om een mooi wijnrek in de keuken te plaatsen zodat u gemakkelijk de wijnkaart voor de avond kunt selecteren.

Maak een mooie tafel met steengoed

Er is bijna niets mooiers dan een goed gedekte tafel waar de details zijn verzorgd. Bij Bloomingville hebben we een grote selectie van zorgvuldig geselecteerde service. Op dit moment is steengoed een van de grootste trends in service, en dat begrijpen we goed. Steengoed heeft tegelijkertijd een minimalistische, rustieke en retro uitstraling – wat betekent dat het nooit echt uit de mode raakt. Ooit was steengoed gewoon iets waar je naar at, bij je grootouders.’ Tegenwoordig is steengoed enorm populair op alle leeftijden en het materiaal geeft associaties aan de prachtige Japanse cultuur.

Maak de tafelschikking compleet met goed gekozen tafeldecoraties in de vorm van tafellopers, placemats en servetten voor de gelegenheid.

 

 

Back To Top