Skip to content

A la Collection

In 2013 begon hun reis in India. Ze werden geïnspireerd door de lokale bevolking en wilden hun vele talenten en vakmanschap delen. Dit begon op zeer kleine schaal door producten te hebben die hun inspireerden om te worden geproduceerd door lokale ambachtslieden, onder eerlijke werkomstandigheden. Zij verkopen handgemaakte producten en unieke vondsten, die allemaal hun eigen verhaal vertellen.

Zij ontwerpen met één motief in gedachten: hoe voelen we ons en hoe kunnen we het delen? Ze beperken hun creativiteit niet tot één categorie producten. Hun reizen inspireren het ontwerpen van sieraden, interieuraccessoires en alledaagse voorwerpen – met een twist!

De banden met leveranciers lopen diep. Alle producten worden vervaardigd door vertrouwde professionals die jaren geleden vrienden zijn geworden. We zijn trots op hun productie – alle items zijn handgemaakt in kleine, familiebedrijven in heel India die hoge kwaliteitsnormen garanderen en lokaal veilige en ethische werkomstandigheden bieden.

 

Back To Top